GS FB MAÇINI İZLE

Büyük derbii izlemek için güzel bir site buyrun link

Watch live video from Live Stream on Justin.tv

İzlemek için tıklayınız.


Yorumlarınızı bekliyoruz


İŞTE İKİ TAKIMIN İLK 11'LERİ:

GALATASARAY: Leo Franco, Sabri, Servet, Lucas Neill, Caner, Mustafa Sarp, Mehmet Topal, Keita, Dos Santos, Elano, Jo
YEDEKLER: Aykut Erçetin, Emre Güngöre, Barış Özbek, Arda Turan, Milan Baros, Ayhan Akman, Hakan Balta

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bilica, Lugano, Andre Santos, Vederson, Özer, Selçuk, Mehmet Topuz, Alex, Güiza
YEDEKLER: Volkan Babacan, Bekir İrtegün, Önder Turacı, Semih Şentürk, Deniz Barış, Gökhan Ünal, Deivid

- Karşılaşma iki takımın da karşılıklı atakları ile başladı..

- Karşılaşma Galatasaraylı oyuncuların ilk vuruşu ile başladı. İki takıma da başarılar..

- Hafta arasında hayatını kaybdeden Galatasaray eski başkanı Özhan Canaydın için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı. Taraftarlar 1 dakika boyunca Canaydın'ı ayakta alkışladı.

- Galatasaraylı oyuncular kalbimizdesin 'Özhan ağabey' pankartı ile sahaya çıktılar. Fenerbahçeli futbolcular ise 'Sayın Özhan Canaydın'ı saygı ile anıyoruz' pankartı ile sahaya çıktılar. Galatasaraylı taraftarlar sarı-lacivertli oyuncuları alkışladı.

- Fenerbahçeli oyuncular ısınmak için sahaya çıktılar. Sarı - kırmızılı taraftarlar rakip oyunları ıslıklıyorlar.

- Ali Sami Yen Stadı'nda tribünler tamamen dolmuş durumda..

- İstanbul'da gün boyu etkili olan güneşli hava yerini her geçen dakika ekisi arttıran yağmura bıraktı.

- Galatasaraylı oyuncular da ısınmak için sahaya çıktı. İki takım oyuncuları sahada kucaklaşarak selamlaştılar.

MAÇTAN NOTLAR

Turkcell Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbi maç öncesinde Galatasaraylı taraftarlar, sahaya ilk çıkışlarında Fenerbahçeli futbolcular ve teknik heyet aleyhine küfürlü tezahüratlarda bulundular.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, sahada gezinen futbolcular için hiç susmadan küfürlü tezahüratlarda bulunurken, tepkiler ancak Fenerbahçelilerin soyunma odalarına dönmesiyle sona erdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, soyunma odalarına giden tünele girerken, el salladığı Galatasaraylı taraftarlardan tepki gördü.

Bu arada, Fenerbahçeli taraftarların da karşılık olarak “Kırmızı” giyen taraftarlara yönelik küfürleri duyuldu.

CANAYDIN İÇİN PANKARTLAR

Galatasaraylı taraftarlar, hafta başında vefat eden eski kulüp başkanı Özhan Canaydın için pankartlar astı.

Başkanlığı döneminde istifası için uzun süre uğraşan taraftar grubu UltrAslan'ın bulunduğu kapalı tribünündeki seyircilerin astığı, “Büyük sevginle bizi bekle başkan”, “Mekanın Cennet: Hakkımız Helal Olsun”, “Camiamızın başı sağolsun” pankartları dikkati çekti.

FENERBAHÇE YÖNETİMİ KALABALIK BİR KADROYLA STATTA

PFDK'nın hak mahrumiyeti cezası verdiği Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, derbi maçı Ali Sami Yen Stadı'nda izleyemedi. Fenerbahçe Kulübü'nü başkanlık makamında ikinci başkan Nihat Özdemir temsil ederken, yöneticiler Ali Koç, Mahmut Uslu, Murat Özaydınlı, Cihan Kamer, Vedat Olcay, Nihat Özbağı, Serhat Çeçen, Hakan Dinçay, Ünal Uzun, Turhan Şahin, Yasemin Merçil ve Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay da karşılaşmayı protokol tribününden izledi.

Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüste idareci olarak sadece sportif direktör Aykut Kocaman yer alırken, yöneticiler ayrı bir araçla stada geldiler. Fenerbahçeli yöneticileri, stat girişinde Galatasaraylı yönetici Haldun Üstünel karşıladı.

HIDDINK MAÇTA

Futbol Federasyonu'nun (A) Milli Takım'ın teknik direktörlüğüne getirdiği Guus Hiddink de önemli derbiyi izlemek için stada geldi.

Federasyon Başkanı Mahmut Özgener, Başkan Vekili Lutfi Arıboğan ve milli takımlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Levent Kızıl ile birlikte stada gelen Hiddink, maçı izlemek için protokol tribününe geçti.

BAYANLARIN KUPASI COŞKU YARATTI

Basketbolda Bayanlar Teknosa Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe'yi 57-55 yenen Galatasaray'ın kupayı kazandığı haberi, Ali Sami Yen Stadı'ndaki Galatasaraylı taraftarlarca coşkuyla karşılandı.

Dahili anonsla yapılan duyurunun ardından taraftarlar, sevinç gösterisinde bulundu.

Bu arada, kupa töreni de skorborttan canlı olarak yayınlandı.

DEV DERBİDE 364. RANDEVU

17 Ocak 1909 tarihinde, şimdiki Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın bulunduğu “Papazın Çayırı” olarak adlandırılan yerde yapılan ve Galatasaray'ın 2-0 kazandığı özel maçla başlayan 101 yıllık ezeli rekabette, galibiyetlerde ve gol sayısında Fenerbahçe'nin üstünlüğü göze çarpıyor.

Sarı-lacivertliler, geride kalan 363 maçtan 137'sini kazanırken, sarı-kırmızılı ekip bu süre içinde 116 kez galip geldi. Ezeli rakipler 110 maçta ise eşitliği bozamadı. “Sarı Kanaryalar”ın attığı toplam 510 gole, “Cim Bom” 463 golle karşılık verdi.

LİGDE 104. RANDEVU

Galatasaray ile Fenerbahçe, 52. sezonunu geçiren lig tarihinde şimdiye dek 103 kez karşı karşıya geldi. Genel toplamdaki üstünlüğünü lig maçlarına da yansıtan Fenerbahçe, ezeli rakibine galibiyet sayısında 42-29 üstünlük kurdu. Ligdeki 32 maç da berabere sonuçlandı. Lig maçlarında sarı-lacivertlilerin attığı 135 gole, sarı-kırmızılılar 102 golle karşılık verebildi. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Kadıköy'de yapılan maçı Fenerbahçe 3-1 kazandı.
counter Etkileşim.

Paylaş


Bu Yazıyı Beğendinizmi?


Benzer Konular