Car Tuning Studio

Car Tuning Studio

Car Tuning Studio
Car Tuning Studio
Tuning Car Studio bir gala yazılım paketi, kullanıcıların bir şey daha sonra da aracın resmi kendi araçları ayarlamak için olanak sağlamaktadır.

Programa arabanın bir fotoğrafı yükleyerek, kullanıcılar anında karoser rengini değiştirebilir veya yeni alüminyum jantlar seçin.Arabanın çerçeve çoğu öğeleri mevcut araçları ile ikinci değiştirilebilir - yeni etiketleri yazın kelime veya sloganlar veya eklemek Lambası kaşlar ... bir anda bakın! Program ayrıca, ve pencereler yeteneklerine gölge baş ve arka lambalar verir. Tüm optik araç ayar değişiklikleri anında programda görülebilir. Yeni tasarım daha sonra kağıda basılabilir. Kendi tasarım çalışmaları sırasında, kullanıcılar istedikleri herhangi bir müzik, dahili MP3 çalar sayesinde dinleyebilirsiniz. Tuning Car Studio kolay ve sezgisel kullanma. Tüm araçlar iyice yardım dosyasında, programa uygulanan açıklanmıştır.
Eğer araç ayarlamak için ve yeni tasarım öğeleri arıyorsanız, ilk Tuning Car Studio bunu denemek unutmayın - en son optik araç yazılım programını ayarlar.

Images






counter Etkileşim.

Paylaş


Bu Yazıyı Beğendinizmi?


Benzer Konular