Virtual CD 10.1.0.0 Retail



Virtual CD ile sadece oluşturamazsınız ve kullanımı sanal CD, aynı zamanda sanal CD ve DVD'leri.
Bakılmaksızın, kendin bir oluşturduğunuz DVD test etmek için, birlikte ya da sadece ellerinde bir veri CD'si için boş bir disk için ne bir ses CD'si değil koymak istiyorum, Sanal CD size her zaman boş bir disk ile size bir yazıcı var herhangi bir program kullanmak. CD veya DVD Sanal CD ile bu şekilde hemen yaratılmış olabilir ve onları yakmak fiziksel bir ortamda, eğer gerekli.


Genişletilmiş hızlı başlangıç programı kullanarak, neredeyse Virtual CD Yönetimi veya alet başlamak gerek kalmadan Virtual CD fonksiyonu kullanabilirsiniz. Programı menüde Burada tüm önemli Virtual CD işlevleri kullanmak için gelen Virtual CD sembolü basit bir sol tıklama ile. Farenin sağ tuşu ile sembolü tıklarsanız Öte yandan, sürücü menüsünü açar. Buradan e.g. eklemek ve resimleri çıkarma veya sanal brülör boş CD takın.


Sadece Virtual CD onun iyi ergonomi mühendisliği, size hizmet yok ama aynı zamanda veri akılda güvenlik tutar. Ve hassas verileri korumak için gizli dosyaları tutmak için yukarı 17,5 GB ile şifreli bir sabit disk olarak sanal bir DVD RAM boş CD kullanabilirsiniz.Şifrenizi girdikten sonra, okuyabilir ve üzerinde veri yazma gibi normal bir sabit disk kullanıyorlardı. Arka planda, Sanal CD kodları veri THY-güvenli AES 256bit ile fly-şifreleme için bir şey fark yoktur.

Şimdi de Vista ve 64 altında Virtual CD kullanabilirsiniz-bit Windows işletim sistemine düşük.

counter Etkileşim.

Paylaş


Bu Yazıyı Beğendinizmi?


Benzer Konular