Oyun tarihinin en zor Boss savaşları - 2



Psycho Mantis – Metal Gear Solid

Aslında bu Boss’un çok kolay bir çözümü vardı ama insanlar onu öğrenene dek gerçekten uzun bir zaman geçmişti. Hele ki konuşmaları hızlıca geçen kesimdenseniz, normal ve adil bir dövüş yapmanız hiçbir zaman mümkün olmuyordu.

Buradan da açıklayalım, size kendisinin de söylediği gibi, PS One’ın kontrolörünü birinci porttan çıkarıp ikinciye takarsanız, Mantis sizin hareketlerinizi tahmin edemeyecektir. Ha ben böyle mi yendim? Hayır, saatlerimi verip ben de Psycho Mantis’in zihnini okumayı öğrendim…





Joneleth Irenicus - Baldur's Gate 2

Joneleth bir elf adıyken, Irenicus ise sürgün anlamına gelen takısıdır. Jon Irenicus olarak tanıtabileceğimiz bu karakter rüyalarımıza girerek bizlere zor anlar yaşatırdı. 

Hele ilk karşılaşmanızda bütün parti üyelerinizi koşarak kaçırmak zorunda oluşunuz ve tek kalarak yalnızca onun Undead ordusunu animate edip, kendisine karşı kullanarak yenebilmeniz onu zor olarak tabir etmemizdeki en büyük etkenlerdir.



 



Duriel - Diablo 2

Diablo 2’yi görünce hemen akla Mephisto, Diablo ve Baal kardeşler gelse de, hiçbiri Duriel kadar zorlamazdı insanı. Çünkü akla mantığa sığmayan bir savaş şekli vardı. Sürekli olarak sizi dondurması ve Act 2’de henüz “Immune to cold” nedir onu bile bilmediğimizi göz önüne alırsak, bir de üzerine 5x10 karelik bir alanda savaştığımızı düşünürsek, ne kaçacak yerimiz vardı ne de saklanacak.

Town portal tüccarlarını zengin etmeme neden olan Duriel’i buradan kınıyor ve oyunu açıp Level 95 Amazon'um Düriye ile kafasını ezmeye gidiyorum…

Not: Çizim için resenhista’ya teşekkürler…






Alma – Ninja Gaiden

Portekizce’de “doğa” anlamına gelen Alma’nın doğayla hiçbir alakası yoktu belki ama zaten çok zor olan oyunu “daha ne kadar zorlaştırabiliriz acaba?” sorusundan yola çıkarak hazırlandığı kesindi.

Bu oyunu Xbox ve PC’de oynayıp küfür ederek kontrolör kıran insanlar tanıyorum. Görüşmeyi kesmiş olsam da onlar benim arkadaşımdı. Tecmo sen ne yaptın böyle?


 



Bowser - Super Mario Bros.

Bir kaplumbağa mutasyon geçirirse ne olur? Tabii ki Bowser olur. Bu tabi işin biraz şakası belki ama Koopa Krallığı’nın kralı olan Bowser, durmadan şeftalimiz Prenses Peach’i kaçırır, biz de peşinden maceralara sürüklenirdik.

Senin o dikenli sırtını ve gotik takılarını kim unutabilir Bowser kardeş? Bowser kardeş biraz tavşan kardeş gibi oldu ama idare ediverin artık.






3.Bölüme Geçmek İçin Tıklayınız.

counter Etkileşim.

Paylaş


Bu Yazıyı Beğendinizmi?


Benzer Konular