Oyun tarihinin en zor Boss savaşları - 3

                                                                                    Tom Morello – Guitar Hero 3

Tamam diğer Boss savaşları kadar ölümcül(!) olmayabilir ama Tom Morello, Guitar Hero 3’ün en zor anlarını yaşatırdı oyuncuya. Gerçi nota kaçırsanız bile toparlayabilirdiniz ama yine de ne kadar zor olduğu gerçeğini değiştirmezdi bu.










Mushihimesama – Larsa

Sizden ricam, benim hiçbir açıklama yapmama izin vermeden aşağıdaki videoyu izlemenizdir. Bu listenin tartışmasız en zor ve imkansız boss’u olarak seçtiğimiz Larsa’yı akıl edip yaratanın ellerinden öpmek gerekiyor sanırım. 

Tamam belki Ultra modu bu kadar zor olabilir ama yani küçük çocukların jetonlarını bu kadar hızlı yiyebilecek başka bir oyun daha tanımıyorum.








Dracula - Castlevania

Konami bile çıkıp “Elimizde Dracula gibi ölmeyen bir Boss olduğu için çok şanslı hissediyoruz.” diyebiliyorsa bize söz söylemek düşer mi ey okuyucu?

Onun yerine Dracula kimdir nedir onu tanıtalım sizlere. Ya da boşverin vazgeçtim diğer maddeye geçelim…






Kessler - inFamous

Oyun tarihinin belki en iyi tasarlanmış boss dövüşü değil, fakat Kessler ile yaptığımız dövüşün en zorlarından biri olduğu kesin. Neredeyse her hamlemizi önceden tahmin edip kaçan, hiç beklemediğimiz anlarda beklemediğimiz bir saldırı yapan Kessler, oldukça zor bir düşman.

Her hamlemizi neden ve nasıl tahmin edebildiğini ise kendisini yendikten sonra anlıyoruz. “Biz aslında yoğuz” sevgili okurlar…






Colossi - Shadow of the Colossus

Shadow of the Colossus'ta pek çok titanla dövüşüyoruz. Fakat bunların en başarılı olan Malus ile yaptığımız dövüş. İlginç yanı neredeyse hiç dövüş yok bu olay esnasında. Macera, platform ve RPG oyunlarının birleşimi bir şekilde Malus'un etrafından dolaşıp, bir yandan da dev darbelerine maruz kalmadan üzerine çıkmaya çalışıyoruz. Neredeyse 15 dakika süren olayın sonunda ise büyük bir rahatlamayla arkamıza yaslanıyoruz.





4. Bölüme Geçmek İçin Tıklayınız.
counter Etkileşim.

Paylaş


Bu Yazıyı Beğendinizmi?


Benzer Konular